Menu Sluiten

Webshop

Unieke Ethiopische producten voor jouw smaakpapillen én een eerlijkere wereld.

Met de Ethiopische koffie, kruidenmix en thee van Let Us Change bouw je aan een eerlijke wereld voor kinderen en moeders in Ethiopië. Ze worden met respect voor mens en milieu samengesteld door onze vrijwilligers in België volgens het huisrecept van onze projecten in Ethiopië. De opbrengst gaat integraal naar onze tehuizen voor 85 kinderen.

DE SMAAK VAN LET US CHANGE

Onze


huis-


producten

Ethiopische infusion thee

Nieuw! Aynalem's thee

Oprichtster van Let Us Change, Aynalem, staat gekend om haar gasten goed te verzorgen met deze infusie thee van kruiden uit haar tuin. Een perfecte blend van gember, citroen verbena, citroengras, kruidnagel en tijm. 

Binnenkort verkrijgbaar

yirgacheffe koffie_ethiopië

Yirgacheffe koffie

De Ethiopische ‘Yirgacheffe‘ koffie behoort tot de beste ter wereld en komt uit de streek van de tehuizen van Let Us Change. Ze geeft een bitterzoete en fruitige smaak met tinten van Jasmijn en noten. In bonen of gemalen verkrijgbaar. 

7 euro / 250 gr
PROMO vanaf 1 kg: 6 euro / 250 gr

berbere_ethiopische kruidenmix

Berbere kruidenmix

Onze Ethiopische kruidenmix ‘Berbere’ is samengesteld volgens het familierecept van Let Us Change. Een onmisbare mengeling voor al je tomatensauzen, stoofpotjes en salades. Op basis van chilipeper met paprika, gember,  koriander, kruidnagel,  nootmuskaat, kaneel en piment. 

6 euro / potje van 125 gr

BESTEL JE ETHIOPISCHE PRODUCTEN

Bestelformulier

BESTEL JE ETHIOPISCHE PRODUCTEN

Dankjewel voor je steun!

Zin om wensen

te versturen?

Bekijk en bestel onze nieuwe wenskaarten met Vriendelijke Groentjes ten voordele van de moestuin van Let Us Change!