Menu Sluiten

vrijwilligerswerk

“Vrijwilligers, de volwassen versie van goede feeën.” – Loesje


Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen de werking van Let Us Change. Elk jaar opnieuw kunnen we rekenen op tientallen enthousiaste vrijwilligers om werk te maken van een betere toekomst voor straatkinderen in Ethiopië. Zin om je in België en/of Ethiopië in te zetten voor Let Us Change? Word vrijwilliger op onze evenementen of als leerkracht in onze tehuizen ter plekke!


stage

Ook voor stages kan je terecht bij Let Us Change. Studeer jij communicatiemanagement of office management en wil jij je graag verdiepen in de non-profitsector? Dan ben je zeker welkom op onze bureau in Mechelen. Samen kijken we, afhankelijk van jouw opleiding, hoe we jouw stage kunnen invullen. Zodat jouw stage volledig beantwoord aan jouw leerwensen en de verwachtingen van jouw onderwijsinstelling.

Interesse in een stage in Ethiopië?* In de tehuizen in Hawassa zijn we op zoek naar stagiaires die actief zijn in het pedagogische veld. Ben jij student sociaal werk, orthopedagogie of internationale samenwerking noord-zuid, dan vinden we wellicht een plaatsje voor jou binnen onze werking in Ethiopië.**

*Stages in Ethiopië kunnen pas doorgaan indien ze minimaal 3 maand duren. Verder is het afhankelijk van het internationale reisadvies (rellen, onveilig klimaat, corona,…) of stages kunnen doorgaan.

** Momenteel werkt Let Us Change aan hervorming van het internationaal stagebeleid. De stage dient Ethisch verantwoord te zijn, en moet meerwaarde bieden aan zowel de student als de lokale organisatie. Omwille van deze hervorming, kunnen we tijdelijk geen stagiairs en vrijwilligers ter plaatste sturen.Contact

Wil je je graag inzetten als vrijwilliger of stagiar bij Let Us Change? Fijn! Geef een seintje via mail naar info@letuschange.net.