Menu Sluiten

Steun met je school of vereniging

Ook scholen en verenigingen dragen regelmatig hun steentje bij! Of je nu een stapel heerlijke wafels bakt, de langste sjaal op aarde haakt of met je klas een heel jaar spaart, alle kleine en grote acties zijn welkom om kinderen in Ethiopië een betere toekomst te bezorgen!

Let Us Change komt bij je langs

Met leuk beeldmateriaal en sterke verhalen komen we graag vertellen over wat Let Us Change precies doet en waarom. Zo willen we er samen met de school of vereniging voor zorgen dat de deelnemers weten waarom ze een actie doen, maar ook waar het ingezamelde geld precies voor gebruikt zal worden.

Bekijk ons aanbod om samen met Let Us Change actief aan de slag te gaan. (Een uitgebreid overzicht van onze scholenacties vind je in de Vormingsbrochure van Let Us Change. Alle vormingen kunnen aangepast worden aan de leeftijd en grootte van de groepen.):

  • Afrikaanse straatspelen (4 tot 12 jaar)
  • Oorbellenworkshop (14 tot 99 jaar)
  • Hoekenwerk (6 tot 12 jaar)
  • Inleefspel (6 tot 12 jaar)
  • Presentatie (6 tot 18 jaar)

Contact

Doe je een actie met je school of vereniging? Neem contact op via mail naar info@letuschange.net voor een presentatie ter plekke, leuke materialen, hulp bij het uitwerken van je actie en/of één van onze activiteiten uit bovenstaand aanbod.Acties in de kijker

Steun met je school: Let Us Change Ehtiopië
Studenten Medica KULeuven doen jaarlijks meerdere koffie- en dessertenverkopen.


Let us Change Ethiopië: Steun met je school

De leerlingen van Basisschool De Kinderberg in Bierbeek verkochten wafels en truffels.

Let us Change Ethiopië: steun met je school
De kinderen van Basisschool De Klaproos in Geraardsbergen organiseren jaarlijks een sponsorloop.