Menu Sluiten

Steun met je bedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Verschillende bedrijven zien meer en meer het nut van maatschappelijk verantwoord ondernemen en terecht. Bedrijven hebben een enorme kracht om verandering te brengen en om goede zaken te verrichten. Zowel financiële steun als ondersteuning in nature kunnen een groot verschil betekenen voor Let Us Change.

Samen met je collega’s een fantastische sponsoractie opzetten, je als bedrijf langdurig inzetten als meter of peter, duurzame relatiegeschenken voor je werknemers of klanten kopen …  het kan allemaal ten voordele van Let Us Change.

Waarom kiezen voor Let Us Change?

Onze organisatie draagt transparantie hoog in het vaandel. We zijn transparant over elke uitgave en houden sponsors rechtstreeks op de hoogte waar hun investering naartoe is gegaan. Hierdoor blinkt je bedrijf niet enkel uit als maatschappelijk geëngageerde onderneming, maar kan je de resultaten ook delen om dit te staven.

Bovendien ontvang je voor elke gift hoger dan 40 euro op jaarbasis een fiscaal attest. Hiermee krijg je 60% van jouw gift terugbetaald in de vorm van belastingvermindering.


Contact

Neem contact op voor een aanbod op maat van jouw bedrijf via mail naar info@letuschange.net.