Let us change ethiopië een thuis voor straatkinderen

Wat?

Als meter of peter van Let Us Change kies je ervoor om maandelijks de zorg (€10), het onderdak (€15), onderwijs (€25) of eten (€35) van één kind te sponsoren. Zo maak je een wereld van verschil voor een straatkind. In ruil mag je regelmatig post uit Ethiopië verwachten met een schoolrapport, een leuke tekening, foto of brief van je petekind. Wil je het volledige peterschap van één kindje op jou nemen, spreken we over €85 op maandbasis.

Bovendien geniet je als sponsor van Let Us Change van een jaarlijks fiscaal voordeel voor giften vanaf €40 op jaarbasis. Zo wordt uiteindelijk 45% van je gift terugbetaald via je belastingsaangifte.


Waarom?

Let Us Change werkt continu aan de beste zorgen voor 92 straatkinderen en spendeert daarvoor jaarlijks ongeveer 132.000 euro aan gezonde voeding, de beste scholing en een veilige thuis. Dat vormt meteen al 2/3 van het totale budget voor de tehuizen. De rest gaat naar personeel, medische kosten, meubilair, elektriciteit, water, stookhout en herstellingen.


Hoe?

Registreer je online via onderstaand formulier en krijg een mapje thuis gestuurd. In dat mapje maak je kennis met jouw willekeurig gekozen petekind, vind je meer informatie over het project en word je uitgenodigd voor een doorlopende opdracht. Ons privacybeleid vind je hier.

5 reacties op Word meter of peter

 • By Elias Endale -

  keep up a good job, God Bless You. Is there any thing i can help?

 • By De Ridder Maurits -

  Uit sympathie ,en noodzakelijk

 • By Sabine /Danny -

  samen kunnen we dingen veranderen

 • By Sylvie Simcsak-Boruzs Anker -

  I would like to receive more information about the project. Thank you.

 • By Let Us Change -

  Dear Sylvie,
  You will soon get more information via e-mail.
  kind regards,
  Johan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *