Menu Sluiten

Word meter of peter

Als meter of peter kies je er voor om maandelijkse kosten voor een kind te sponsoren. Want elk kind verdient het om kind te kunnen zijn.

Wat?

Als meter of peter bij Let Us Change geef je kwetsbare kinderen de kans op te groeien in een liefdevolle omgeving. Zo maak je voor hen een wereld van verschil.

Tijdens je online registratie onderaan deze pagina kies je om maandelijks de zorg (€10), onderdak (€15), onderwijs (€25), voeding (€35) of de totale kost (€85) van een kind te sponsoren. In ruil mag je regelmatige post uit Ethiopië verwachten met kunstwerkjes, schoolrapporten of een persoonlijk briefje vol liefs van de kinderen van Let Us Change.

Bovendien geniet je als sponsor van Let Us Change van een jaarlijks fiscaal voordeel voor giften vanaf €40 op jaarbasis. Hierbij wordt 45% van jouw gift terugbetaald via je belastingaangifte.


Waarom?

Let Us Change werkt continu aan de beste zorgen voor bijna 100 straatkinderen en spendeert daarvoor jaarlijks ongeveer 150.000 euro aan gezonde voeding, de beste scholing en een veilige thuis. Dat vormt meteen al 2/3 van het totale budget voor de tehuizen. De overige inkomsten gaan naar personeel, medische kosten, meubilair, elektriciteit, water, stookhout en herstellingen.


Hoe?

Registreer je online via onderstaand formulier en kies welke basisvoorziening(en) jij graag maandelijks wilt steunen. Vervolgens krijg je thuis een mapje toegestuurd met meer informatie over het project en word je uitgenodigd voor een doorlopende opdracht. Ons privacybeleid vind je hier.

5 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *