Menu Sluiten

Word meter of peter

Als meter of peter kies je er voor om maandelijkse kosten voor een kind te sponsoren. Want elk kind verdient het om kind te kunnen zijn.

Wat?

Als meter of peter bij Let Us Change geef je kwetsbare kinderen de kans op te groeien in een liefdevolle omgeving. Zo maak je een wereld van verschil. Je kiest ervoor om maandelijks de zorg (€10), onderdak (€15), onderwijs (€25) of voeding (€35) van een kind te sponsoren. Zo maak je een wereld van verschil voor straatkinderen. Je krijgt symbolisch een kindje uit onze tehuizen toegewezen, waardoor je de groei van onze kinderen bij Let Us Change kan volgen. In ruil mag je regelmatig post uit Ethiopië verwachten met een schoolrapport, nieuws of foto van je petekind. Wil je een volledig peterschap op jou nemen, dan sponsor je een bedrag van €85 op maandbasis.

Bovendien geniet je als sponsor van Let Us Change van een jaarlijks fiscaal voordeel voor giften vanaf €40 op jaarbasis. Hierbij wordt 45% van jouw gift terugbetaald via je belastingaangifte. In 2020 werd deze teruggave zelfs opgetrokken naar 60%, met waarschijnlijk nog een verlenging in 2021.


Waarom?

Let Us Change werkt continu aan de beste zorgen voor bijna 100 straatkinderen en spendeert daarvoor jaarlijks ongeveer 150.000 euro aan gezonde voeding, de beste scholing en een veilige thuis. Dat vormt meteen al 2/3 van het totale budget voor de tehuizen. De overige inkomsten gaan naar personeel, medische kosten, meubilair, elektriciteit, water, stookhout en herstellingen.


Hoe?

Registreer je online via onderstaand formulier en kies welke basisvoorziening(en) jij graag maandelijks wilt steunen. Vervolgens krijg je thuis een mapje toegestuurd. In dat mapje maak je kennis met jouw willekeurig gekozen petekind, vind je meer informatie over het project en word je uitgenodigd voor een doorlopende opdracht. Ons privacybeleid vind je hier.

5 Comments

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *