13 manieren om Let Us Change te steunen

Steun aan de projecten van Let Us Change is een concrete bijdrage voor een betere toekomst voor de armste gezinnen, straatkinderen en kansarmen in Ethiopië. Er zijn 13 manieren om Let Us Change te steunen, maar ook vooral: praat over ons en help mee het Let Us Change verhaal te verspreiden.

Let Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in Ethiopië     Let Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in Ethiopië        Let Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in Ethiopië    Let Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in Ethiopië        Let Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in EthiopiëLet Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in Ethiopië     Let Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in Ethiopië    Let Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in EthiopiëLet Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in Ethiopië    Let Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in Ethiopië    Let Us Change Ethiopië: een thuis voor straatkinderen in Ethiopië

 

 


Belastingsvoordeel

Giften aan Let Us Change zijn fiscaal aftrekbaar in België en Nederland. Dit wil zeggen dat elke sponsor die op jaarbasis minimum 40 euro heeft gedoneerd, een fiscaal attest van ons zal toegestuurd krijgen dat recht geeft op een forfaitaire belastingvermindering van 45% op het totaalbedrag. Wanneer je dus in totaal 100 euro hebt gedoneerd op jaarbasis, zal je netto 45 euro minder belastingen betalen!

NIEUW: In 2020 trok het FOD Financiën de belastingvermindering op naar maar liefst 60%! Dit om goede doelen tegemoet te komen in post-coronatijden. We weten nog niet of dit ook in 2021 het geval zal zijn. We houden je op de hoogte.

De fiscale attesten worden rond de maand maart verstuurd naar het adres gekoppeld aan de bankrekening van waar de overschrijving(en) plaatsvond(en). Als je voor een betaling via Paypal kiest, moet je daarom ook zeker je juiste adresgegevens opgeven. Het attest zal automatisch op je belastingaangifte verschijnen onder code 1394.


Met de steun van

 KBCMusic for Life1000zonnen Wereld Missie Hulp   Lookout! logo_horizontal_ae_leftVlaams-Brabant_Rechts_Zwart