Menu Sluiten

Stage bij Let Us Change

Let us change Ethipië: mopje stagiaire

Let Us Change is een kleine, maar groeiende organisatie. In Ethiopië is Let Us Change uit niets ontstaan, en na 7 jaar hard werk is de organisatie een gevestigde waarde in Awassa. In de tehuizen wonen 90 kinderen, en op afstand helpen we nog eens 150 mensen. Al deze mensen hebben ooit gebedeld, en dankzij de inzet van de mensen ter plaatste, zal dat nooit meer gebeuren.
Maar ook in België is Let Us Change in dezelfde verhouding gegroeid. Elke maand staan we voor de uitdaging om voldoende middelen te vinden om de machine in Ethiopië draaiende te houden en te doen groeien. Verschillende vormen van communicatie, een uitgebreide vrijwilligerswerking en een pak werk aan projectvoorstellen en fondsenwerving zorgen ervoor dat we in de toekomst nog altijd kunnend doen waar we goed in zijn: straatkinderen en bedelaars een toekomst geven.

Door een constante link tussen België en Ethiopië en België en partnerorganisaties in de Verenigde Staten, Nederland en Italië slagen we er in om vanuit België een heel dynamische organisatie te sturen.

Wil jij deel uitmaken van zo’n organisatie, en door jouw stage verandering brengen bij mensen die het echt nodig hebben? Stuur ons dan jouw cv door naar johan.vandenbossche@letuschange.net

Wat bieden wij jou?
* Een aangename werkplek dat je wordt aangeboden door AE, een IT-consultancy bedrijf in Haasrode
* Persoonlijke begeleiding
* Een heel gevarieerd takenpakket, afgestemd op jouw vakgebied
* de kans om je studies af te ronden op de meest zinvolle manier

Wat verwachten we van jou?
* Een berg motivatie
* Zin voor initiatief
* kennis van Office Word & Excel
* Dat je in je laatste jaar zit in een relevante opleiding (Marketing, handelswetenschappen, bedrijfscommunicatie,…)
* Dat je minstens 3 maand kan stage lopen