Menu Sluiten

Relatiegeschenken

Unieke Ethiopische producten voor jouw bedrijf én een eerlijkere wereld.

Als bedrijf kan je eens zoveel verandering brengen en zorg dragen voor de wereld om je heen dan als individu. Dat is goed voor de wereld, je vertrouwensrelatie met klanten én verbinding met je personeel. Met de relatiegeschenken van Let Us Change bouw je aan een eerlijke wereld voor kinderen in Ethiopië én een maatschappelijk geëngageerd bedrijf waar iedereen graag aan meewerkt.

Ethiopische producten bij Let Us Change

1. Kies je producten

Stel je relatiegeschenken per pakketje samen. Kies je favoriete producten onderaan deze pagina.

2. Contacteer ons

Neem contact op om je bestelling te plaatsen. We maken je factuur op en bezorgen die via mail.

3. Ontvang je pakketjes

Je relatiegeschenken worden per ontvanger verpakt. Je pakketjes worden gebundeld op 1 adres geleverd.

DE SMAAK VAN LET US CHANGE

Onze


huis-


producten

Ethiopische infusion thee

Nieuw! Aynalem's thee

Oprichtster van Let Us Change, Aynalem, staat gekend om haar gasten goed te verzorgen met deze infusie thee van kruiden uit haar tuin. Een perfecte blend van gember, citroen verbena, citroengras, kruidnagel en tijm. 

7 euro / 100 gr
Verkrijgbaar vanaf december 2021

yirgacheffe koffie_ethiopië

Yirgacheffe koffie

De Ethiopische ‘Yirgacheffe’ koffie behoort tot de beste ter wereld en komt uit de streek van de tehuizen van Let Us Change. Ze geeft een bitterzoete en fruitige smaak met tinten van Jasmijn en noten. In bonen of gemalen verkrijgbaar. 

7 euro / 250 gr
PROMO vanaf 1 kg: 6 euro / 250 gr

berbere_ethiopische kruidenmix

Berbere kruidenmix

Onze Ethiopische kruidenmix ‘Berbere’ is samengesteld volgens het familierecept van Let Us Change. Een onmisbare mengeling voor al je tomatensauzen, stoofpotjes en salades. Op basis van chilipeper met paprika, gember,  koriander, kruidnagel,  nootmuskaat, kaneel en piment. 

6 euro / potje van 125 gr

RELATIEGESCHENK SPECIAL

Mogen


daar wat


bubbels


bij?

Tej_Ethiopische honingwijn

Tej Honingwijn

Tej (uitspraak: tedzj) is een soort honingwijn uit Ethiopië. De traditionele drank wordt bereid van honing, water en op smaak gebracht met gemalen bladeren en twijgen van de Gesho, die zich als een soort hop in de vloeistof gedragen. 11% alcohol.

12 euro / 75 cl

Sparkling tej

Sparkling Tej is een feestelijke variant op de traditionele honingwijn uit Ethiopië. Het is een heldere schuimwijn op basis van honing. 11% alcohol. 

6 euro / 20 cl

Sparkling Tej_Ethiopische honingschuimwijn

Ja, ik wil bestellen!

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

Je bestelling wordt op maat en zorgvuldig per ontvanger verpakt door onze vrijwilligers. We kiezen hierbij voor de meest duurzame materialen. In iedere doos zit ook een jaarkrantje en persoonlijk bedankkaartje van Let Us Change. 

Bij de opmaak van je bestelling via mail spreken we af waar en wanneer jij je relatiegeschenken graag ontvangt. We komen je bestelling gratis en persoonlijk leveren. Gewoonlijk gebeurt dit in december of januari op het adres van jouw bedrijf, of zoals anders overlegd.

Dat kan zeker! Onze vrijwilligers kunnen jouw extra item(s) mee in de doos stoppen, of de doos open laten zodat je er zelf nog iets aan kan toevoegen. Geef je wensen aan wanneer je contact opneemt.

 

Neen, fiscale aftrekbaarheid geldt enkel bij giften. Relatiegeschenken kan je wel inboeken als aftrekpost. Maar dat bespreek je best met je boekhouder.