Moederdag

Moederdag… we staan even stil bij wat onze eigen mama al voor ons betekend heeft. Maar hierbij mogen we Aynalem niet vergeten.

Aynalem heeft zelf 8 kinderen gekregen, vanaf haar zestiende verjaardag. Tussen de opvoeding door ging ze studeren, werken, vrijwilligerswerk doen. ’s Nachts herstelde ze de kleren van haar kinderen. Toen al haar kinderen volwassen waren, kwam ze een jonge belg tegen en besloten ze samen Let Us Change op te starten. Opnieuw is Aynalem mama, maar nu van 75 nieuwe kinderen. Maar ze is ook de moeder voor onze personeelsleden, de bedelaars op straat en iedereen die ze ontmoet.

Uit naam van al haar kinderen: een gelukkige moederdag Aynalem!

DSCI0130

Één reactie opMoederdag

  • By Ilse -

    Motherday’s wishes from Leuven, thanks Aynalem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *