Neus op de feiten

Om toch maar eens met de neus op de feiten gedrukt te worden…
Van onze nieuwe kindjes zijn er drie baby’tjes: De oudste is anderhalf jaar, de tweede is 7 maanden en de jongste is 6 weken.
De oudste en de jongste zijn broer en zus. De moeder werkte al 14 jaar als huishoudster in een gezin, tot ze er op een avond met ruzie vertrok. Ze doolde op straat en ze werd verkracht, negen maanden later kwam haar eerste ter wereld. Het maakt de moeder gek. Zo krankzinnig dat ze geen oplossing meer kon bedenken of creëren voor haar ‘probleem’. Het gebeurde nog eens, nog een kind ter wereld gezet.
Een week later, in een vlaag van -een gevoel dat eigenlijk niet in woorden te beschrijven valt- gooit ze haar kinderen weg op straat. De politie ziet haar en het drietal gaat een week achter tralies.
Tot wij een telefoontje krijgen of we voor de kinderen kunnen zorgen. De moeder nemen we er dan graag bij omdat een gezin toch als een gezin moet geholpen worden. Wie zijn wij tenslotte om hier te oordelen. Ze herstellen alle drie goed. De kindjes zijn gezond en wel, nog een beetje mager, maar de moeder kan nu weer borstvoeding geven.
Stilaan de goede kant op. Toffere verhalen komen snel!

Één reactie opNeus op de feiten

  • By Lore Rochus -

    Wij zullen ook tetradoeken meebrengen (als pamper)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *