Uitstapje in Dilla

De kindjes zijn nog eens naar Dilla geweest, een stadje op 80 kilometer van Awassa. Een waterval, een warmwaterbron en een geweldig zwembad!

IMG_0440 IMG_0435 IMG_0431 IMG_0427 IMG_0423 IMG_0405 IMG_0396 IMG_0389

Ze keken er al maanden naar uit, en ze hebben ons weken de oren van de kop gezaagd, maar eindelijk zijn we kunnen gaan. Het was zalig. Voor een aantal kindjes was het de eerste keer, andere kinderen zijn er misschien al vijf keer geweest. Maar het blijft de gebeurtenis van de zomer voor hen.

Maar er zijn nog wel leuke dingen gebeurd. Zo hebben we twee grote boomplantingen mee gedaan. Samen met mensen van de gemeente, de regio, het leger en heel veel andere belangrijke mensen hebben onze kinderen bomen geplant op de hoogste berg van Awassa. Het geeft een prachtig uitzicht over de stad, het meer en het was super leuk om te zien hoe soldaten samen met onze kinderen boompjes planten.

En dan verder zijn we ons lekker aan het settelen in het tweede huis. Alles geraakt een beetje opgeruimd, kasten worden bijgebouwd, er wordt een televisiekast gelast en onze bajaj heeft eindelijk zijn nummerplaat gekregen (de overheid had er een tijdje geen meer…)

Kortweg: we zijn goed bezig: het is een zalige zomer.

Zoen van ons allemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *