Het meisjeshuis

Het waren drukke dagen om het nieuwe huis te installeren. Alles moest verhuisd worden (ook het bureau, de spullen van de wevers, de kleren, de bedden,…) omdat we in het nieuwe huis ook ‘the office’ gaan maken. Zo hebben de jongens in het andere huis nog meer plaats.

De eerste avond was prachtig. Alle kinderen verzameld in het nieuwe huis om het vertrek van de meisjes te vieren… Samen gegeten en gedronken, en dan na een kleine speech van de jongens en een kleine speech van de meisjes is er een spontaan feestje losgebarsten. Alle kinderen, de vrijwilligers en iedereen van het personeel heeft gedanst, het was leuk en ontroerend om naar te kijken.

En dan werden er nog even wat knuffels uitgedeeld en zijn de jongens naar huis gestapt. De meisjes bleven voor de eerste keer in hun nieuwe huis slapen.

Als we nu naar de jongens gaan, is het opeens zo rustig, zo stil… Omdat er nu één slaapkamer leegstaat, zullen we dus ook niet al te lang wachten met nieuwe kindjes bij ons te nemen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *