Menu Sluiten

Nederland

Let Us CHange Nederland

In 2012 kwamen enkele Nederlandse vrijwilligers enthousiast een handje helpen in de opvangtehuizen in Hawassa. Ze kregen er de smaak te pakken en sloegen in 2013 de handen in elkaar om zelf een stichting op te richten. Sindsdien organiseert de stichting Let Us Change Ethiopië jaarlijks een aantal activiteiten ten voordele van de NGO Let Us Change Ethiopia. De stichting valt volledig binnen het wettelijk kader van een ANBI (Algemeen Nut Beogende instelling).

Statutaire gegevens

Let Us Change Ethiopië
RSIN-nummer: 853179311
Rekeningnummer: NL08INGB0006214375
Bic: INGBNL2A

Post/Bezoekadres:      
Gruttersdijk 30G
3541BH Utrecht

Bestuursleden

Zoals beschreven in de statuten zijn de drie bestuursleden ‘gezamenlijk bevoegd’. Ze hebben enkel recht op een vergoeding van in functie gemaakte onkosten en krijgen geen verloning voor hun werkzaamheden.

Voorzitter: Maxim Johannes Casper Tiemessen
Penningmeester: Jos Heijhuurs
Secretaris: Wout Van Zoelen

Doelen

Hulp, onderdak, eten en onderwijs bieden aan straatkinderen in Ethiopië zijn de prioriteire doelen van de stichting. Dat doel wordt bereikt door middel van sensibilisatie en fondsenwerving via verschillende activiteiten ten voordele van de gelijknamige NGO in Ethiopië.

Downloads

De statuten van de stichting kan je hier  vinden.

Financiële verslagen

Financieel jaarverslag 2017

Financieel jaarverslag 2016

Financieel jaarverslag 2015

Financieel jaarverslag 2014

1 Comment

  1. Lisette Visser

    Ik wil Let Us Change Ethiopië graag financieel steunen. Momenteel stort ik een maandelijkse bijdrage op het Beligsche bankrekeningnummer, maar kan ik dit ook op een Nederlandse bankrekening storten?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *