Menu Sluiten

Jaarverslag

Let Us Change draagt transparantie hoog in het vaandel. Door middel van deze openheid houden we vertrouwensrelaties in stand met onze sponsors en partners. Via onderstaande links vind je een financieel overzicht van onze afgelopen werkingsjaren.

Let Us Change vindt financiële transparantie heel belangrijk. In enkele jaren zijn we uitgegroeid van een klein project tot een vereniging zonder winstoogmerk (in België) en een lokale NGO (in Ethiopië). Het is normaal dat ook de kosten zijn gestegen door deze groei en steeds meer sponsors meeschrijven aan ons verhaal.

Op deze pagina kunt u onze gepubliceerde jaarverslagen raadplegen van de afgelopen vijf werkjaren. Deze bevatten een overzicht van al onze activiteiten in Ethiopië en België, evenals een gedetailleerd overzicht van onze inkomsten en uitgaven. Onze sponsors krijgen een duidelijk beeld van waar hun gift naartoe is gegaan en het is een uitnodiging voor andere mensen, organisaties en bedrijven om Let Us Change in de toekomst te ondersteunen.

 

Interesse in de jaarverslagen van onze beginjaren? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@letuschange.net.
We bezorgen jou met plezier een (digitaal) exemplaar!