Menu Sluiten
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

[:nl]Dodentocht voor Let Us Change[:]

12 augustus 2016 @ 21:00 - 13 augustus 2016 @ 21:00

fiets actie
[:nl]Adriaan, Eline, Essam en Johan stapten de 100 km Dodentocht tvv straatkinderen in Ethiopië! Dat verdiende veel steun, een groot applaus, toeters en bellen om hen over de eindstreep te krijgen. Het doel was €2500 inzamelen voor de aankoop van 10 fietsen voor Let Us Change.

Waarom?

Let Us Change kreeg onlangs van de Ethiopische overheid een stuk grond cadeau waar momenteel de eerste werken gebeuren om een bakkerij en twee opvangtehuizen voor straatkinderen te bouwen. De kinderen van het jongenshuis en het babyhuis zullen begin 2017 intrekken in hun nieuwe thuis. Omdat de jongens hun school ver weg ligt van het stukje grond is Let Us Change voor hen opzoek naar fietsen.

In Ethiopië zijn fietsen nog een nieuw fenomeen die stilaan in het straatbeeld beginnen te verschijnen. Dat maakt dat de prijzen nog erg hoog liggen. Zelfs tweedehands fietsen moeten nog geïmporteerd worden aan gemiddeld €250 per stuk. De dodentochtstappers willen met jouw steun de jongens helpen om met de fiets naar school te gaan.

Hoe kan je steunen?

Steun de moedige stappers via VZW LET US CHANGE ETHIOPIE – BE20 7430 5300 5056 met mededeling: ‘Dodentocht’. Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar.

download

Supporteren

Voor de supporters organiseert Let Us Change twee ontmoetingsmomenten:

  • met bubbles en ontbijt om 9u aan de Sporthal in Bornem
  • met toeters en bellen bij de aankomst vanaf 17u
    >> geef ons een seintje als je er bij kan zijn via mail naar eline.nys@letuschange.net.

Tijdens de Dodentocht kan je op de Facebook evenement pagina terecht voor regelmatige updates en live verslagen. Hier vind je het volledige parcours dat de stappers zullen afleggen:

percours[:]

Details

Start:
12 augustus 2016 @ 21:00
Einde:
13 augustus 2016 @ 21:00