Menu Sluiten
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

[:nl]De Warmste Week[:]

18 december 2016 @ 08:00 - 24 december 2016 @ 17:00

music for life
[:nl]

“Iedereen zorgt voor iedereen.” Dat wilde Studio Brussel eind 2016 opnieuw bewijzen tijdens De Warmste Week. Van 18 tot 24 december warmde Vlaanderen op tijdens Music For Life en daar kon Let Us Change niet bij ontbreken! We riepen al onze fans en vrijwilligers op om actie te ondernemen, geld in te zamelen en dat aan de StuBru presentatoren in Boom te gaan overhandigen voor de warmste week van het jaar.

Coffee for change (actie afgelopen)

coffee-for-change-symbool

Je hebt zin om geld in te zamelen voor de Warmste Week, maar je hebt nog een duwtje in de rug nodig? Dan hebben wij goed nieuws! Want jij hebt zin in actie en wij hebben Ethiopische koffie met al het nodige om warme kopjes te verkopen (tentje, tafel, koffiemachine, Ethiopische koffie, bekers…).

Het enige wat jou nog te doen staat is een leuke plek uitkiezen waar veel mensen passeren en je kopjes koffie mag verkopen, enkele helpende handen zoeken en ons contacteren voor het nodige materiaal. Ga helemaal wild en maak er ineens lekkere desserts bij.

Let Us Quiz

Zet ook zaterdag 17 december in je agenda want dan organiseert Let Us Change een grote kwis voor Music For Life in parochiezaal Don Bosco, Kessel-Lo. Lees er alles over op de evenementpagina>>

 [:]

Details

Start:
18 december 2016 @ 08:00
End:
24 december 2016 @ 17:00