Menu Sluiten
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

[:nl]Benefiet tvv Let Us Change[:]

23 april 2016 @ 17:00 - 21:00

[:nl]In Wilsele werd op 23 april 2016 naar jaarlijkse gewoonte een niet-te-missen benefiet georganiseerd tvv Let Us Change Ethiopië! Sympathisanten en vrijwilligers zetten zich samen in om er een leuke avond van te maken, met lekker eten en live muziek. Een mooie kick-off voor De week van Let Us Change!

Ook Let Us Change was er van de partij met een fototentoonstelling, infostandje, Ethiopisch marktje en een presentatie over het project

Er zullen optredens zijn van:

  • Hot Wheel Band
  • Chrysopa Occulta
  • Xavier Kruth

benefiet Hilde & Sofie

Dessertenbuffet

Er was een warme oproep om je favoriete dessert mee te nemen als schenking voor de benefiet, waar bezoekers er een vrije bijdrage voor mochten geven.

De opbrengst van het dessertenbuffet was de voorbije jaren een groot succes! Bedankt voor jullie heerlijke donaties.

Breng je rosse centjes mee!

Ook LUC’ske het liefste spaarvarken van de hele wereld zal er zijn! Met een groot hart voor straatkinderen in Ethiopië verzamelt hij rosse centjes voor hen. Denk er aan om ook jouw rosse centjes mee te brengen.

Inzamelactie

Heb je nog kleren en schoenen voor kinderen +12j dat in Ethiopië goed van pas kan komen en je zelf niet meer gebruikt? Of andere materialen die we goed zouden kunnen gebruiken? Bekijk onze materiaallijst en breng het mee naar de benefiet!

 

Hartelijk dank!

Het LUC-team

 [:]

Details

Datum:
23 april 2016
Tijd:
17:00 - 21:00

Locatie

Hertog Karelschool
Hoogveldweg 5
Wilsele, 3012 België
+ Google Maps
Website:
http://www.putkapel.be/contact.htm