Menu Sluiten

Doe een gift

Elke gift, groot of klein, brengt ons een stapje dichter bij onze dromen. Elke gift, maakt dat we geen druppel op een hete plaat zijn.
Voordelen voor sponsors

Fiscale aftrekbaarheid

Vooraleer je een donatie overmaakt aan Let Us Change, lichten we jou graag in over de fiscale voordelen voor sponsors. Indien je in België per kalenderjaar meer dan 40 euro aan ons erkend goed doel schenkt, ontvang je in april van het volgende kalenderjaar een fiscaal attest van ons via de post. Hiermee krijg je 45% van jouw totale gift terug via belastingvermindering. Een gift van 40 euro kost je aan het einde van de rit dus maar 22 euro, terwijl jouw goede doel wel het volledige bedrag ontvangt. In 2020 werd deze teruggave zelfs opgetrokken naar 60%, met waarschijnlijk nog een verlenging in 2021.

Voor Nederlandse sponsors beschikken we over een ANBI status. Doe hiervoor een overschrijving op het Nederlandse rekeningnummer onderaan de pagina.

Doneer snel & veilig online

BedragOPGELET

Wij verwerken jouw betaling via Mollie. Bij een storting via de website komt een kleine servicekost. Bij een donatie van 40 euro, kom je zo onder de grens dat je recht geeft op een fiscaal attest. Wens je een fiscaal attest te ontvangen, dan raden we je aan om hierboven 41 euro in te geven, of een gewone bankoverschrijving (van 40 euro) uit te voeren op onderstaand rekeningnummer!

Bankoverschrijving in België


Naam rekeninghouder:
 VZW Let Us Change Ethiopië
Rekeningnummer: BE20  7430  5300  5056
BIC: KREDBEBB

Bankoverschrijving in Nederland


Naam rekeninghouder:
 Stichting Let Us Change Ethiopië
Rekeningnummer: NL08 INGB0006 214375 
BIC: INGBNL2A