Menu Sluiten

Doe een gift

Elke gift, groot of klein, brengt ons een stapje dichter bij onze dromen. Elke gift, maakt dat we geen druppel op een hete plaat zijn.

FISCALE AFTREKBAARHEID

 

Vooraleer je een donatie overmaakt aan Let Us Change, lichten wij jou graag in over de fiscale voordelen voor sponsors. Indien je jaarlijks meer dan 40 euro aan een erkend goed doel schenkt, ontvang je een fiscaal attest. Hiermee geniet je belastingvermindering. Voor giften die gemaakt zijn in het jaar 2020 krijg je 45% van jouw gift terug via belastingvermindering. Een gift van 40 euro kost je aan het einde van de rit dus maar 22 euro, terwijl jouw goede doel wel het volledige bedrag ontvangt.

In 2020 werd deze deductie zelfs opgetrokken naar 60%. Indien de overheid beslist om deze verhoging te behouden in 2021, wordt dit tijdig gecommuniceerd via onze website. 

doneer snel en veilig online

Naam*

E-mailadres

Straat en huisnummer*

Postcode*

Stad*

Land*

Bericht

Bedrag €*OPGELET

Wij verwerken jouw betaling via Mollie. Bij een storting via de website komt een kleine servicekost. Bij een donatie van 40 euro, kom je zo onder de grens dat je recht geeft op een fiscaal attest. Wens je een fiscaal attest te ontvangen, dan raden we je aan om hierboven 41 euro in te geven, of een gewone bankoverschrijving (van 40 euro) uit te voeren op onderstaand rekeningnummer!

Bankoverschrijving in België


Naam rekeninghouder:
 VZW Let Us Change Ethiopië
Rekeningnummer: BE20  7430  5300  5056
BIC: KREDBEBB

Bankoverschrijving in Nederland


Naam rekeninghouder:
 Stichting Let Us Change Ethiopië
Rekeningnummer: NL08 INGB0006 214375 
BIC: INGBNL2A