Menu Sluiten

Kerstwens Johan

Lieve mensen,

Het was weer een bewogen jaar. Met Let Us Change bleven we ook niet stil zitten. Een heel jaar lang hebben vrijwilligers, stagiairs, sympathisanten en sponsors zich collectief ingezet met maar één doel voor ogen: Let Us Change vooruit helpen. En daar zijn we in geslaagd. Ondanks groeiende kosten in Ethiopië, koersschommelingen en onverwachte kosten kunnen we nog altijd de juiste mensen helpen op een goede manier.

Ik hoop dat we in 2018 weer op die enorme steun mogen rekenen zodat we samen dat o-zo-waardevolle werk kunnen verder zetten. Ik wens jullie dezelfde liefde toe, die ik in Ethiopië dagdagelijks krijg van al die gelukkige gezichtjes. Laten we samen over die gezichtjes blijven praten. Enkel zo maken we Let Us Change groter en kunnen we in de toekomst nog meer doen. Dat is mijn warme wens voor 2018.

Dat onze kinderen zo goedlachs zijn, zo hard hun best doen op school en gewoon zo lief zijn voor elkaar, komt omdat ze weten waar ze vandaan komen. Ze zien elke dag weer het verschil met vroeger.

En jullie zorgen mee voor dat verschil. Daarom wil ik je in naam van het bestuur in België en Ethiopië, maar vooral in naam van onze 85 kinderen, van harte bedanken.

Ik wens jullie een super fijn kerstfeest en een geweldig 2018 toe.

Veel liefs,

Johan

Posted in Updates