Menu Sluiten

[:nl]Moederdag[:en]Happy mothers day, Aynalem![:]

[:nl]Moederdag… we staan even stil bij wat onze eigen mama al voor ons betekend heeft. Maar hierbij mogen we Aynalem niet vergeten.

Aynalem heeft zelf 8 kinderen gekregen, vanaf haar zestiende verjaardag. Tussen de opvoeding door ging ze studeren, werken, vrijwilligerswerk doen. ’s Nachts herstelde ze de kleren van haar kinderen. Toen al haar kinderen volwassen waren, kwam ze een jonge belg tegen en besloten ze samen Let Us Change op te starten. Opnieuw is Aynalem mama, maar nu van 75 nieuwe kinderen. Maar ze is ook de moeder voor onze personeelsleden, de bedelaars op straat en iedereen die ze ontmoet.

Uit naam van al haar kinderen: een gelukkige moederdag Aynalem!

DSCI0130[:en]Aynalem is a loving mother for 75 street children, our employees, the beggars on the street and everyone she meets.

She herself had eight children since her sixteenth birthday. Between nurturing her children she started studying, working and volunteering. At night she repaired the clothes of her children. When they were grown, she met a young Belgian and they decided to start Let Us Change together.

Happy mothers day, Aynalem!

DSCI0130[:]

Posted in Updates