Menu Sluiten

[:nl]De week van Let Us Change!!![:]

[:nl]

Doe eens iets zot voor De week van Let Us Change 23 tot 30 april!

Na een geslaagde editie in 2015 roepen we ook dit jaar iedereen op om tijdens die week een evenement te organiseren, iets te verkopen, langs te komen op een van de vele acties of Let Us Change mee in de kijker te zetten. Samen met jou verzamelen we 10.000 euro voor een nieuwe inboedel in de opvangtehuizen. Doe jij ook mee?

wat doe jij tijdens de week van LUC

Er staan al heel wat leuke acties en evenementen gepland:

Benefiet, 23 april in Wilsele;
30 jaar Wereld Missie Hulp, 24 april in Boechout;
Rommelmarkt, 27 april in ‘s-Hertogenbosch;
Afrikaanse Straatspelen, 30 april in Leuven;
Kaas en wijn @Kaminsky, 1 mei in Leuven

Ook LUC’ske het liefste spaarvarken van de hele wereld zal er zijn! Met een groot hart voor straatkinderen in Ethiopië verzamelt hij rosse centjes voor hen. Denk er aan om ook jouw rosse centjes mee te brengen.

Doe eens iets zot en zet zelf een actie op poten!

Wil je een uitdaging lanceren voor het goede doel, samen met vrienden een evenement organiseren, iets verkopen en Let Us Change extra in de kijker zetten? Gewoon doen! Contacteer ons even op info@letuschange.net, en wij helpen je verder.

Heb je misschien promotiemateriaal nodig? Wil je dat wij je actie of evenement mee promoten via onze kanalen? Op zoek naar vrijwilligers?
Aarzel niet en geef een seintje.

Waarom doen we dit?

Heel eenvoudig. Het is niet gemakkelijk om elke maand rond te komen in een land met hoge inflatie. Zeker niet als je als organisatie wilt blijven groeien en meer kinderen wilt helpen. Let Us Change slaagt hierin, maar soms is er gewoon een extra duwtje nodig. Momenteel is er dringend nood aan nieuw meubilair. Verschillende bedden, tafels en stoelen zijn versleten en moeten vervangen worden. We moeten nieuwe matrassen kopen en we willen voor elk kind een locker voor zijn of haar kleren en persoonlijke spulletjes.

Wat is het doel?

Al het meubilair dat we willen kopen, zal ongeveer 10.000 euro kosten. Een smak geld, maar niet onmogelijk dankzij jullie steun en met alle kleine beetjes tezamen. Dat hebben we vorig jaar al bewezen.

Meer info nodig?

Heb je vragen, aarzel dan niet en contacteer ons op info@letuschange.net

vierkant FB affiche 2[:]

Posted in Updates