Menu Sluiten

[:nl]Medisch onderzoek [:en]Medical examination[:]

[:nl]
Vorige week kregen alle kinderen van Let Us Change bezoek van een gerenommeerde kinderarts uit Italië. Ze heeft niet enkel de 65 kinderen in onze tehuizen onderzocht, maar ook de 70 kinderen en hun mama’s die we op afstand helpen. Bijna 150 controles op 3 dagen tijd!
 
Op een paar kleine probleempjes na, zijn ze allemaal goedgekeurd! Zij die extra verzorging nodig hebben worden door onze verpleegster nauwgezet opgevolgd.
Dankjewel dokter Vitalia!
foto dokter
[:en]Last week all the children of Let Us Change had a visit from a reputable pediatrician from Italy. With almost 150 checkups in three days, she has examined all the 65 children in our homes, the 70 children and their mums we help remotely.

Except for a couple of small issues, they are all approved! Those who need extra care will be carefully followed up by our nurse.

Thank you doctor Vitalia!

foto dokter[:]

Posted in Updates