Menu Sluiten

[:nl]In het ziekenhuis[:en]In the hospital[:]

[:nl]images 12077416_10153338180514317_346153386_n

Voor 13 jarige Tarekegn was afgelopen maand cruciaal, wanneer hij gediagnosticeerd werd met een hersenvliesontsteking en tijdens zijn verzorging in het ziekenhuis er nog Malaria bovenop kreeg.

Het waren helse weken voor Aynalem, Johan, het personeel en al zijn broertjes en zusjes terwijl Tarekegn om zijn leven vocht. Hij was lange tijd buiten bewustzijn en had geen controle meer over zijn lichaam.

Na vier harde weken kwam Tarekegn stilaan weer op krachten en kon hij genezen. Vanochtend kwam het goede nieuws dat hij weer naar huis mocht, waar hij nog een lange tijd extra goed gesoigneerd zal worden!

(de originele namen van L.U.C.-kinderen worden niet gebruikt wegens privacyredenen)[:en]images12077416_10153338180514317_346153386_n

Fot thirteen years old Tarekegn the past month was crucial, when he got diagnosed with meningitis and on top of that, he also got malaria during his treatment in the hospital.

It where hellish weeks for Aynalem, Johan, the staff and all of his brothers and sisters, while Tarekegn was fighting for his life. He had no control over his body and was unconsciuos for a long time.

After four hard weeks in the hospital, Tarekegn gradually regained his strength and was able to recover of his disease. This morning they received the good news that he is allowed to go back home today, where he will be well groomed for long time to come.

(The original names of L.U.C.-children are not to be used for privacy reasons)

 [:]

Posted in Updates