[:nl]Bezoek in Awassa[:]

[:nl]week 21

De komende weken en maanden komt er weer heel wat bezoek langs bij Let Us Change Ethiopia. Van een groep Belgische toeristen, stagiaires en vrijwilligers tot een Italiaanse dokter.

Ook oprichter Johan Vandenbossche zal de komende maand van de partij zijn om hen te ontvangen, met de kindjes te spelen en samen met Aynalem enkele belangrijke beslissingen te nemen en taken af te werken.

Hij vertrekt donderdag vanuit Leuven richting Awassa en neemt enkele goede vrienden met zich mee die al lang eens van dichtbij willen zien waar Johan zich al die jaren al zo hard voor inzet. ‪#‎MondayNews‬[:]

Één reactie op [:nl]Bezoek in Awassa[:]

  • By Ilse -

    Gisteren om 7u00 mijn dochter Joke uitgezwaaid op Zaventem. Zij zal de komende drie maanden deel uitmaken van die grote familie en haar steentje bijdragen in de werking van Let Us Change. Ik ben een ongelofelijk trotse mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *