Menu Sluiten

[:nl]Inzameling loopfietsjes[:en]Inzameling loopfietsjes[:]

[:nl]1004004012351749_3

Voor ons babyhuis in Awassa zijn we opzoek naar een 10 tal loopfietsjes, om de peuters en kleuters te leren fietsen. Heb jij nog een loopfietsje staan dat niet meer gebruikt wordt? Dan kan je daar nog vele dankbare kindjes erg gelukkig mee maken.

De loopfietsjes worden in Leuven verzameld tot woensdag 16 september, zodat de dag erna 4 vrijwilligers met volle valiezen naar Let Us Change in Ethiopië kunnen vertrekken. Geraak je zelf niet in Leuven? Dan doen we graag ons uiterste best om tot bij jou te komen!

Neem contact op via johan.vandenbossche@letuschange.net.
[:en]1004004012351749_3

Voor ons babyhuis in Awassa zijn we opzoek naar een 10 tal loopfietsjes, om de peuters en kleuters te leren fietsen. Heb jij nog een loopfietsje staan dat niet meer gebruikt wordt? Dan kan je daar nog vele dankbare kindjes erg gelukkig mee maken.

De loopfietsjes worden in Leuven verzameld tot woensdag 16 september, zodat de dag erna 4 vrijwilligers met volle valiezen naar Let Us Change in Ethiopië kunnen vertrekken. Geraak je zelf niet in Leuven? Dan doen we graag ons uiterste best om tot bij jou te komen!

Neem contact op via johan.vandenbossche@letuschange.net.
[:]

Posted in Updates