Menu Sluiten

[:nl]Feest in Awassa[:]

[:nl]week 20

Een update van Tom, tijdens zijn laatste dagen in Awassa als stagiair Sociaal Cultureel Werk, over het grote feest dat gevierd werd ter ere van Let Us Change haar 6 jarig bestaan:

“Ondertussen bestaat Let Us Change al 6 jaar en dat mocht uitgebreid gevierd worden!

Voor de gelegenheid verplaatsten alle kinderen zich, uiteraard in hun mooiste kleren, naar het Circle Of Life hotel om er een speciale ervaring van te maken. De kinderen hebben maanden gezwoegd en gezweet om hun dansjes, drama en speeches in te oefenen… Spannend!

Er was tevens ook belangrijk volk over de vloer gekomen, naast de televisieploeg van de zuidelijke regio, was ook de tweede burgermeester van Awassa aanwezig. De kinderen maakten met hun ontroerende speeches, bijvoorbeeld over het leven van straatkinderen, een eerste diepe indruk. De jongens wisten het publiek te verbazen met een spectaculaire taekwondo demonstratie en de meisjes betoverde hun met een hartveroverende modeshow. Ook het personeel werd op deze dag in de bloemen gezet met een cadeautje. Iedereen was in de wolken en danste uitbundig mee op de verschillende traditionele dansen.

Na het uitdelen van cadeautjes was er een heerlijke maaltijd voorzien en konden de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Aynalem maakte terwijl een indrukwekkende tv debuut met een interview over de organisatie.

Heel de show is door de grootste meisjes samen met onze Engelse lerares en lokale vrijwilligers tot een prachtig geheel gebracht. Van het inoefenen van de dansjes tot het versieren van de locatie was alles tiptop in orde. Wij zijn ook de lokale studenten zeer dankbaar voor hun oprechte betrokkenheid tot de organisatie.

Het was een dag om nooit meer te vergeten!

Vele groetjes,

Tom”

[:]
Posted in Updates