Menu Sluiten

[:nl] Nieuw: Oorbellen workshops[:]

[:nl]promo foto 2

Ben jij al langer op zoek naar een leuke activiteit met je vriendinnen en dat ene paar oorbellen dat perfect bij jouw lievelingskleedje past? Laat samen met je vriendinnen, zussen, en collega’s je creativiteit de vrije loop en leer de mooiste oorbellen maken!

De instructrice van Let Us Change komt met het nodige materiaal naar jullie favoriete plekje en leert je in 2.5 uur tijd verschillende soorten oorbellen maken voor €15 per persoon. Neem na de gezellige workshop twee paar prachtexemplaren vol trots mee naar huis en laat Let Us Change de overige oorbellen verkopen op haar evenementen en kerstmarkten tvv 65 straatkinderen in Ethiopië.

Stel een groepje van 4 tot 12 deelnemers samen en stuur een mailtje naar stephanie.vandenbossche@letuschange.net om een instructrice bij jullie te laten langskomen.

De volledige opbrengst van de workshops en verkochte oorbellen gaat integraal naar
Let Us Change, Ethiopië.

Veel plezier!

[:]
Posted in Updates