Menu Sluiten

[:nl]Een bureau voor Let Us Change![:]

[:nl]Het begon allemaal met heel kleine stapjes: één jongen die niet meer op straat moest wonen. En dan zijn vriendjes, daarna een huis, meer kindjes, een tweede en nu zelfs een derde huis. Let Us Change is in enkele jaren tijd enorm gegroeid. 65 kinderen in drie tehuizen, 120 mensen die we op afstand helpen, 20.000 boompjes die geplant zijn. Op enkele jaren tijd is er veel bereikt.

Dat dit allemaal veel werk met zich meebrengt, spreekt voor zich. In Ethiopië kunnen we rekenen op geweldig personeel, een team van bijna 20 mensen: kindermeisjes, poetsvrouwen, kokkinnen, een boekhoudster, een verpleegster, een klusjesman/ chauffeur.

Maar ook In België is er veel werk. Voor heel veel zaken kunnen we daarvoor rekenen op onze uitgebreide groep van vrijwilligers. Maar er zijn nog andere dingen die ook moeten gebeuren. Sponsor- en subsidieaanvragen schrijven zichzelf natuurlijk niet.

Daarom hebben we besloten dat Johan Vandenbossche zich als bestuurder enkele maanden fulltime zal bezig houden met Let Us Change. Projectaanvragen, subsidies,… het zijn taken waar we nu echt de tijd voor kunnen nemen. Omdat van thuis uit werken niet altijd zo productief is, en omdat collega’s hebben toch echt wel een meerwaarde is, zijn we op zoek gegaan naar een partner.

AE, een bedrijf in Haasrode geeft ons deze kans. AE biedt Johan een bureau aan waar hij elke dag kan gaan werken. Dat AE al 4 jaar op rij verkozen is tot beste werkplek is niet te verwonderen. Een fantastisch kantoorgebouw, zeer praktisch ingericht en boordevol vriendelijke mensen. Een geweldige kans voor Let Us Change en weeral een nieuwe stap in de goede richting!

Bedankt AE!

www.ae.be[:]

Posted in Updates