Menu Sluiten

[:nl]Een derde huis![:]

[:nl]Ooit was er veel plaats, dan waren er veel kindjes. In augustus vorig jaar openden we ons tweede huis, voor alle meisjes en de kleine jongens. Daarna zijn er in beide huizen kinderen bijgekomen.

In het nieuwe huis werd het ook weer heel druk, vooral voor de kleinste kindjes. Onze 9 peutertjes hebben ruimte nodig om te spelen, maar ook stilte om te rusten.

Deze kindjes gaan we nu onderbrengen in een nieuw huis, waar ook onze weverij gaat komen. De stilte en veiligheid van onze wevers, samen met de spelende kindjes: het is een gouden combinatie, die ook financieel voordeliger is. De huurprijs kan volledig betaald worden met de opbrengst van de weverij.

Het huis is gehuurd, er moet nog opgeruimd en geschilderd worden, maar we kunnen nu toch al stellen: L.U.C. III is een feit. Na the boyshouse, kwam er the girlshouse en nu is het the babyhouse!

Twee van onze kleinste kindjes, gaan in september ook voor de eerste keer naar school. Voor beide heel spannend, en ook wel een beetje ontroerend voor ons. Eén van hen kwam drie jaar geleden bij ons wonen als baby’tje van 2 weken.

Foto’s volgen heel snel![:]

Posted in Updates