Menu Sluiten

[:nl]De week van L.U.C.[:]

[:nl]De-week-van-L.U.C.

Vandaag start ‘De week van L.U.C.’!
Tijdens deze week, van 7 tot 14 juni, wordt Let Us Change in de verf gezet! Er zijn allerlei leuke activiteiten ten voordele van de straatkinderen in Ethiopië.

We starten met het Wereldfeest Leuven op 7 juni in de Bruul. Tijdens dit gratis festival zal Let Us Change een standje hebben waarbij we de festivalgangers kennis laten maken met echte Ethiopische producten, zoals handgemaakte sjaals en koffie. We geven ook informatie over het project.

Daarnaast sturen we deze week ons varken op pad! LUC’ske, ons gigantisch spaarvarken, gaat een hele week rosse centjes verzamelen. Elke dag maakt LUC’ske een tussenstop. Zijn route deze week is als volgt:

Iedereen die LUC’ske komt opzoeken, mag raden hoeveel hij met al zijn muntjes zal wegen op 14 juni en dit posten op zijn facebookprofiel. Degene die zijn gewicht het best kon raden, krijgt een leuke prijs overhandigd op onze benefiet!

De eindhalte van LUC’ske is de benefiet op zaterdag 14 juni. Tijdens deze benefiet kan je Let Us Change ontdekken met een Ethiopische maaltijd (injerra), info over het project, een fototentoonstelling, live muziek, een Ethiopisch marktje, een koffieceremonie en een geweldige sfeer. Inschrijven is niet nodig, iedereen is welkom! De agenda voor de benefiet is als volgt:

Wat kan jij deze week doen?

  • Maak een ‘LUC-foto’ (selfies toegelaten) en gebruik die een week lang als profielfoto. Met deze foto zet je L.U.C. in de verf op alle mogelijke manieren: mooi, gek, lief of grappig, wees origineel! De beste foto wint een L.U.C.-verrassingspakket op de benefiet!
  • Zamel met LUC’ske het varken rosse centjes in! Breng ze naar zijn stopplaatsen of kom ze in zijn buikje steken op de benefiet waar LUC’ske om 18u gewogen wordt. Raad zijn gewicht en win een L.U.C.-verrassingspakket! Je kan de route van LUC’ske ook volgen via zijn facebookpagina ‘LUC’ske het Varken’.
  • Maak je lievelingsdessert voor de benefiet. We verkopen er al de gedoneerde desserten aan een vrije bijdrage.
  • En vooral… praat veel over ons!

Laten we er samen met LUC’ske een geweldige week van maken! Aarzel niet om ons te contacteren met je vragen of opmerkingen!

10441367_4250876607782_2618465646670046385_n[:]

Posted in Updates