Menu Sluiten

[:nl]LUC’ske![:]

[:nl]LUC'ske Hallo, Ik ben LUC’ske, en ik zamel centjes in voor Let Us Change, een organisatie die zich ontfermt over Ethiopische straatkinderen. In de week van 7 tot 14 juni duik ik op verschillende plaatsen op in Kessel-Lo en Leuven. Soms kom ik als verrassing, maar deze plekjes wil ik al zeker verklappen:

Op 7 juni sta ik op het Wereldfeest Leuven in de Bruul

Op 14 juni verwelkom ik jullie op onze benefiet in atletiekclub DCLA in Kessel-Lo.

Wil jij….

… Vriendjes met mij worden?

… Met iedereen delen waar ik ga staan, en wat ik doe?

… Misschien langskomen op één van de vele plekken waar ik ga staan?

… Jouw ‘rosse’ muntjes in mijn buikske komen steken?

Op de benefiet, op 14 juni, om 18 uur, zal ik gewogen worden. Iedereen mag op mijn facebook pagina gokken hoeveel ik dan zal wegen. Degene die er het dichtste bij zit, krijgt een super cool cadeau van mij! Samen kunnen we ervoor zorgen dat de 60 kinderen van Let Us Change onderdak hebben, naar school kunnen gaan en gezond kunnen eten.

Zullen we dat varkentje eens wassen?[:]

Posted in Updates