Menu Sluiten

[:nl]Jaarverslag[:en]Annual report[:]

[:nl]We hebben er lang aan gewerkt, maar ons jaarverslag van 2013 is af!

Ons jaarverslag is niet enkel een overzicht van onze activiteiten, maar het geeft ook een overzichtelijk beeld van de financiën van Let Us Change. We proberen een duidelijk en overzichtelijk beeld te scheppen van onze financiën om zo transparant mogelijk te zijn. Zo weten sponsors exact waar het ingezamelde geld naartoe gaat.

Neem gerust een kijkje op onze financiën-pagina.[:en]We have been working hard on it but now we finished the annual report of 2013!

The Annual Report is not just a view of the activities we did, but it also shows what happens to the money Let Us Change gets. We try to show very clearly how, and what for we use the money. We also try to be as transparent as possible. That way our sponsors can see where the money they raised goes to.

Feel free to have a look at our finance page. It is only available in Dutch, for now.[:]

Posted in Updates