Menu Sluiten

[:nl]Edilu[:en]Edilu[:]

[:nl]Ethiopië heeft een programma om kinderen weer bij hun familie te brengen. Toen de overheid de afgelopen maanden enkele ngo’s gesloten heeft wegens corruptie in die ngo’s, zijn er vier kinderen naar ons gekomen, tijdelijk. Het is altijd het doel geweest om hen terug met hun familie te herenigen.

De eerste, Edilu, is vandaag terug naar zijn familie op het platteland gegaan. We gaan hem missen, maar hij gaat terug herenigd worden met de familie die voor hem gaat zorgen. Hij was onze grote beer, grote broer voor alle jongens.
All the best Edilu![:en]Ethiopia has a program that helps children to get back to their families. A few months ago the government closed some ngo’s nearby because of corruption.  The result was that  four children came to live with us for a while. It was always the aim to get the children back to their families.

De first one, Edilu, went back to his family in the countryside today. We will all miss him. But he is going back to his family and they will take good care of him. He was our big bear, a big brother for all our boys.

All the best Edilu![:]

Posted in Updates