Menu Sluiten

[:nl]Groepsfoto…[:en]Group picture..[:]

[:nl]Er is een klaslokaal bijgekomen bij de meisjes (Huis II, waar ook de kleine jongens en de baby’tjes wonen). Daarnaast nog een ruimte voor al het materiaal van de wevers en hun afgewerkte producten, een klein museum.

Samen geeft dat: één extra slaapkamer. Het meisjeshuis is nu ook sterk gegroeid en het is mooi om te zien dat er ook weer meisjes bij zijn gekomen. Ik krijg niet eens alle kinderen van één huis op de foto, wat zou het lukken als we dat aantal verdubbelen?

Een groepsfoto is een doel geworden, al ga ik mij niet wagen aan een tijdslimiet. Hij komt er, en er zullen ongeveer 61 kinderen op staan: 4 die tijdelijk opvang krijgen, en dan 57 die we nooit meer zullen loslaten.[:en]There is one extra classroom in the girls house (House II, where all girls, little boys and babies reside). Additionally an extra space has been built for all the material of the weavers and their finished products, a small museum.

The girls room has grown strong and it’s beautiful to see some girls have joined. We can’t even get all children of one house on a picture anymore, imagine what would happen if we tried to capture both houses at the same time in one photo?

One big picture has become a goal, but we don’t give ourself hard deadlines. We will make it, and there will be 61 children on it: four of them who are receiving temporary aid, and 57 we will never let go.[:]

Posted in Updates