Menu Sluiten

[:nl]Let Us Change Nederland[:en]Let Us Change Netherlands[:]

[:nl]Vorig jaar botsten we op enkele super sympathieke Nederlanders in Ethiopië. Ze kwamen onmiddellijk vrijwilligerswerk doen bij ons. Max, Nina en Sebastiaan kwamen elk vrij moment spelen en helpen bij de kindjes.

Wel, ze wilden meer doen. En dat mondt nu uit in een Nederlandse stichting ‘Let us Change’.

Het is weer een stap in de goede richting.

Want elke sponsor erbij, elke euro, elke vrijwilliger, telt dubbel in Ethiopië.[:en]Last year we met a couple of extremely loyal dutch people in Ethiopia. They immediately agreed to perform voluntary work for Let Us Change. Max, Nina and Sebastian came to our first children’s house to play and help.

They wanted to do more. And this now results in the Dutch non-profit organization ‘Let us Change’

Again a step in the good direction.

Because every extra sponsor, extra euro, extra volunteers, is worth the double in Ethiopia.[:]

Posted in Updates