Menu Sluiten

[:nl]Het meisjeshuis[:en]The girls house[:]

[:nl]Het waren drukke dagen om het nieuwe huis te installeren. Alles moest verhuisd worden (ook het bureau, de spullen van de wevers, de kleren, de bedden,…) omdat we in het nieuwe huis ook ‘the office’ gaan maken. Zo hebben de jongens in het andere huis nog meer plaats.

De eerste avond was prachtig. Alle kinderen verzameld in het nieuwe huis om het vertrek van de meisjes te vieren… Samen gegeten en gedronken, en dan na een kleine speech van de jongens en een kleine speech van de meisjes is er een spontaan feestje losgebarsten. Alle kinderen, de vrijwilligers en iedereen van het personeel heeft gedanst, het was leuk en ontroerend om naar te kijken.

En dan werden er nog even wat knuffels uitgedeeld en zijn de jongens naar huis gestapt. De meisjes bleven voor de eerste keer in hun nieuwe huis slapen.

Als we nu naar de jongens gaan, is het opeens zo rustig, zo stil… Omdat er nu één slaapkamer leegstaat, zullen we dus ook niet al te lang wachten met nieuwe kindjes bij ons te nemen…[:en]We’ve had some busy days installing the new house. Everything had to be moved (including the desk, the belongings of the weavers, clothes, beds, …) because we will make our new ‘office’ in the new house also. This makes even more room for the boys in the first house.

The first night was wonderful. All children together in the new house to celebrate the homecoming of the girls… Ate and drank together, and after a little speeds of the boys and a little speech of the girls, a spontaneous party lifted off. All children, volunteers and personnel partied, it was pleasant and moving to see.

And in the end some hugs were given and the boys walked home. The girls stayed for the night in their new house for the first time.

When we go to the boys now, it is suddenly so quiet… Because there’s one empty sleeping room now, we will not wait much longer to gather new children…[:]

Posted in Updates