Menu Sluiten

[:nl]Bajaj![:en]Bajaj![:de]Bajaj![:]

[:nl]We krijgen een Bajaj!

Voor de mensen die niet weten waarover het gaat, wel het is dat blauw dingetje dat onze kleinste zo goed kan besturen.

P1050347

Waarom hadden we dit zo broodnodig? Eerst en vooral: sinds we voor de wevers een ander huisje huren en we een tweede kinderhuis opstarten, moeten we te veel afstanden doen. Een andere reden is wat complexer. Alle chauffeurs die in de stad met zo’n wagentje rondrijden, krijgen nu een regio opgelegd. Dat houdt in dat we voor onze boodschappen verschillende taxietjes moeten nemen. Als je 100 kg bloem, suiker, olie, of pasta bij hebt, is overstappen niet te doen. Voor Aynalem, die enkele maanden terug haar 60 lentes heeft gevierd, is dat al helemaal onmogelijk.

Wereld Missie Hulp komt ons (weer) te hulp. Ze sponsoren volledig de aankoop van een nieuwe bajaj zodat we met ons eigen dingetje kunnen gaan en staan waar we willen. Niemand houdt ons tegen!

Tot zondag op de benefiet!

Dankjewel Wereld Missie Hulp[:en]We are getting a Bajaj!

For people who don’t know what we’re talking about, it’s the blue little thing that our youngest one operates so well.

P1050347

Why did we desperately need this? First and foremost: since we are renting another house for the weavers and starting up a second children’s home, we have to cover too many distances. Another reason is a bit more complex. All taxi drivers in the city that drive such a vehicle, are now assigned a specific region by the government. That implies that we have to take multiple taxi rides in order to do our groceries. If you are carrying 100 kilo flower, sugar, oil or pasta, changing from taxi is quite impossible, especially for Aynalem who became 60 a couple of months ago.

Wereld Missie Hulp is (again) helping us with this issue. They completely fund the purchase of the new bajaj so we can travel freely. Nobody is stopping us now!

Thank you Wereld Missie Hulp.[:]

Posted in Updates