Menu Sluiten

[:nl]aankomen, altijd leuk.[:]

[:nl]Het was weer een lange reis, 25 uur onderweg, maar aankomen is dan dubbel zo leuk.

De kinderen wisten niet dat ik kwam, dus ook zij waren echt in de wolken toen ik op de poort klopte (bonkte).

Alles loopt lekker hier: er zijn niet heel veel grote veranderingen. Het bureau en de speelkamer zijn van plaats veranderd, maar voor de rest is alles & iedereen hetzelfde gebleven. (ik ben ook maar twee maand weg geweest).

En op zich is dat ook niet slecht. In drie jaar tijd zijn we enorm gegroeid, van niets tot wat we nu hebben. En we blijven groeien en we kunnen de mensen die we helpen steeds beter helpen. Het is gewoon soms goed om stil te staan bij wat er is en zeker te kunnen zijn dat we iedereen die we helpen ook in de toekomst kunnen helpen. We willen geen ontploffende zeepbel zijn.

Maar dat we groeien is wel zeker. In september komt er hier, dankzij Wereld Missie Hulp en de sponsoractie van Sancta Maria in Leuven, een container aan. Een container? Jawel: 27m³ vol met materiaal, kleren, speelgoed voor ons project. Hiermee gaan we in één keer heel veel mensen mee kunnen helpen. Heel veel.

Zodoende, snel meer!

Ik ga morgen de hollanders moed inspreken in ‘the holland house’, een Nederlands café/restaurant in Addis Abeba. Geef mij gerust wat namen door van Portugese spelers, dan weet ik waarvoor ik moet supporteren…

Mopje: Hup holland Hup![:]

Posted in Updates