Menu Sluiten

[:nl]over-zomeren in Ethiopië[:]

[:nl]We laten het Belgische weertje weer achter ons en vertrekken terug naar Ethiopië!

Vanaf volgende week donderdag kan je weer (bijna) dagelijks een update lezen over L.U.C.  en wat we er allemaal aan het doen zijn.

Ik (johan) ga niet als  enige de updates doen, maar ook alle vrijwilligers die zich hebben aangeboden om deze zomer mee te draaien in het project. We plannen om de kinderkamers te schilderen, om zitbankjes in elkaar te steken, en ze gaan eindeloos computeren, gezelschapsspelletjes spelen, voetballen,… In totaal zullen er zeker 9 vrijwilligers minstens een maand in Awassa verblijven en ook regelmatig een post of foto’s op de website zetten.

Blijf het dus weer volgen, deel het op facebook en praat erover!

Nog eens zeggend dat de huidige (of toekomstige sponsors) best het nieuwe rekeningnummer in gebruik nemen. Als je gift meer dan 40 euro op jaarbasis bedraagt, dan krijg je begin volgend jaar een fiscaal attest voor de belastingen.

Rekeningnummer: ‘BE 88 0000 0000 4141’

Met vermelding: ‘P1270 Let Us Change Ethiopia’

BIC:  BPOTBEB1

Groetjes,

Johan[:]

Posted in Updates