Menu Sluiten

[:nl]L.U.C. is fiscaal aftrekbaar![:]

[:nl]Het is zover, L.U.C is fiscaal aftrekbaar.

Let Us Change werkt hiervoor samen met Caritas International, dat voor ons optreedt als moederorganisatie. Mensen die L.U.C. sponsoren of in de toekomst willen sponsoren, doen dit best op het rekeningnummer van Caritas International.

Caritas stuurt het geld dan door naar L.U.C. in Ethiopië, en stuurt de sponsors een fiscaal attest op in het begin van elk kalenderjaar. Dit doen ze enkel voor giften die samengeteld groter zijn dan 40 euro op jaarbasis.

Het nieuwe rekeningnummer is:

 ‘BE 88 0000 0000 4141’

Met vermelding: ‘P1270 Let Us Change Ethiopia’

Zet je er een andere vermelding bij, dan komt het geld nooit bij ons terecht, en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Vertel het door, dit is weer een grote stap in de goeie richting!

Johan[:]

Posted in Updates