Menu Sluiten

[:nl]kinderen….[:]

[:nl]Het zit er weer bijna op, volgende week vlieg ik terug.

Met de kindjes gaat alles nog best goed. De jongens zijn afgelopen nacht wel stout geweest… ze hebben een paar avocado’s uit de keuken genomen en opgegeten, en dat mag natuurlijk niet. Nu mogen ze een week geen tv kijken of schaak spelen (ohja, die van mij kunnen schaken). De meisjes zijn braaf als altijd. Het is echt cool om goeie schoolresultaten te tekenen in hun werkboeken.

We zijn ook op huisbezoek geweest bij de gezinnen die we helpen. Zo blijven we ook up to date over hoe het met deze mensen gaat. Er is een baby’tje bijgekomen en enkele kleine kindjes van vroegen gaan nu ook naar school. Bij een aantal gezinnen staan we voor de laatste stap in hun re-integratie: We denken dat er enkele gezinnen nu genoeg verdienen en het normale leven zo gewoon zijn dat ze ons in de toekomst niet meer nodig hebben. We gaan voorstellen of enkele hun huur zelf kunnen betalen, en bij sommige of ze het deels kunnen. Het gaat dan niet zozeer over het geld, maar veeleer over de trots die ze daaruit zullen krijgen.

We vervolledigen ook de lijst van mensen die we helpen. 170 is een aardig getal he!

Zo snel mogelijk meer uitleg over fiscale aftrekbaarheid.

Johan[:]

Posted in Updates