Menu Sluiten

[:nl]bekende voetballers[:]

[:nl]Vandaag zijn er enkele vrienden uit Machester op bezoek geweest en ze hadden een 40 tal voetbal-shirts van de lokale ploegen bij. Ze waren gedoneerd door de kinderen van de voetbalspelers zelf! De man die ze meehad, geeft les aan een paar kinderen van… Keane? En nog een paar spelers waar ik echt nog nooit van heb gehoord. Onze kinderen dan weer wel…

Vandaag is er ook nog een gezin bijgekomen. De hoeveelheid miserie dat één persoon kan tegenkomen in een mensenleven, het is onvoorstelbaar. Zinabwa, een vrouw van 30 heeft drie jongere zussen (tieners en begin 20). Hun ouders zijn recent allebei gestorven. Zelf zorgt ze voor haar drie zussen en haar man, die volledig blind is. Ze is in behandeling voor zowel tyfus als lepra… Bovenop de huishuur geven we dit gezin 8 euro per maand om eten te kopen. Dit helpt hen al veel vooruit, zeker omdat de zussen ook wat werken. Dit gezin moest geholpen worden, en snel.[:]

Posted in Updates