[:nl]groot nieuws![:]

[:nl]Nog twee weken en ik ben weer in België!

We gaan binnen een paar dagen bij alle mensen nog een huisbezoekje brengen, wat concreet inhoudt dat we 100 koffies gaan drinken. Ondertussen kijken we een beetje hoe het met de mensen gaat. Hopelijk zijn ze een beetje eerlijk. Van een aantal mensen weten we dat het niet zo goed gaat. Het zijn vooral de ouders van onze kinderen die het nog altijd niet zo goed doen en soms nog bedelen en drinken. De andere gezinnen doen het bijna allemaal meer dan goed.

Ik kan er nu ook al bijzeggen dat we er waarschijnlijk 5 gezinnen gaan bijnemen, dat zijn ongeveer 15 mensen. Dit is volledig te danken aan de scholen die de afgelopen weken zo hard hun best hebben gedaan met hun vastenactie!

Het plan was er al om er mensen bij te nemen, de middelen niet. Nu zijn die er wel en we beginnen met 5 gezinnen. We gaan de komende weken ook alle mensen hun profiel proberen te updaten, want soms zijn er kindjes bijgekomen, en soms zijn er probleempjes opgelost of bijgekomen.

Ik ben er van overtuigd dat we voor het einde van 2012 de teller op 200 mensen kunnen brengen!

En dan is er nog groot nieuws…

Ons project is vanaf heden fiscaal aftrekbaar! Ik maak er werk van om alle sponsors zo snel mogelijk op de hoogte te brengen zodat ze vanaf heden al hun giften (als het jaarlijks meer dan 40 euro is), fiscaal kunnen aftrekken.

Het loopt goed, en dat maakt ons alleen maar gemotiveerd om nog beter te doen.

Tot binnen twee weken.[:]

Één reactie op [:nl]groot nieuws![:]

 • By Erik -

  Fantastisch nieuws en voortuitgang, vriend!!!
  Bij deze nodig ik iedereen uit die dit nieuws lezen om handen in elkaar te slaan en bij je terugkomst je volgende plannen/stappen, concreter te bekijken.
  Samen zijn we sterker, net daarom, dat jou volgende bezoek aan je kids en familieleden in Awassa nog sterkere resultaten kan/zal boeken. Wij kijken alvast uit naar je terugkomst in België om deze plannen verder te bespreken en uit te werken. Nog veel sterkte en geniet van je 100 koffies 😉
  Tot in den draai 😉
  Grtz,
  Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *