Menu Sluiten

[:nl]birdman[:]

[:nl]The birdman, een Italiaan die jarenlang zijn kost verdiende met straattheater komt enkele dagen onze kindjes iets bijleren over muziek, geluidjes, ritme…

Na drie dagen wordt een een optreden gedaan, en ook hier gaan die van ons aan meedoen!

De schommel staat er bijna, de baby kan heel bijna stappen,… het loopt hier dus wel lekker.

De komende week krijgen we nog bezoek van een groep Belgen, enkele Britten en een Sloveense vriendin, het wordt dus aardig druk in ons huisje. Voorlopig probeer ik nog een paar handtekeningen en stempels binnen te halen in de kantoren van de gemeente. Ze doen moeilijk, ik dus ook. Helaas zit ik een beetje door mijn voorraad chocolade-paaseitjes heen (kan soms helpen sneller de nodige papieren binnen te krijgen).

Groetjes

J.[:]

Posted in Updates