Menu Sluiten

[:nl]de komende weken…[:]

[:nl]… gaan we stilaan uitkijken naar een twee huisje om te huren.

Het is zo dat op dit ogenblik ons huis niet alleen stampvol is, er werken en slapen ook mensen die eigenlijk weinig banden hebben met onze kinderen, bv onze wevers. Het zou meer plaats geven voor de kinderen, en de tuin zou mooier en veiliger worden.

De volwassenen zouden dan hun onderdak vinden in het tweede huis. Daar kunnen we dan misschien nog meer mensen aan het werk zetten zodat ook zij een centje verdienen.

Het spreekt voor zich dat de kindermeisjes in het huis bij de kinderen blijven.

Het andere grote voordeel is dat onze kinderen dan minder in contact komen met de bedelaars die elke dag over de vloer komen. Dat zijn vaak situaties die ook zij hebben gezien op straat, maar dat is verleden tijd en we zouden dat nu beter kunnen scheiden als deze bedelaars ook naar L.U.C. II gaan.

hou mij op de hoogte van alles daar, ik doe dan hetzelfde vanaf hier!

Groetjes,

johan[:]

Posted in Updates