Menu Sluiten

[:nl]winkeltje[:]

[:nl]we zijn met een klein winkeltje begonnen. Voor ons huis is er een voetbalveld, met aan één kant een grote Italiaanse ngo en aan de andere kant de hogeschool van pharmacologie.

Daar staat ook een paar kleine winkelruimtes waarvan we er nu ook ééntje huren. De mensen kunnen er terecht voor brood of cake, koffie of thee en we gaan er binnenkort ook onze sjaals verkopen. Het plan is ook om er ijsjes te verkopen!

Dit gaf ons weer een nieuwe kans: we hadden iemand nodig die het winkeltje poetst, en het brood levert aan de hotels en restaurants waar we ook aan verkopen. Er kwam een vrouw langs, maar ze had nog een zoon van drie jaar die ze niet alleen kon laten. Overdag blijft deze jongen bij ons, en ’s avonds gaan ze samen naar huis, een thuis dat ze vroeger niet hadden en dat wij nu voor hen huren.

Kijk ook eens naar het tabblad ‘kinderen’, heb er enkele foto’s bijgezet die de evolutie tonen van Let Us Change.[:]

Posted in Updates