Menu Sluiten

[:nl]Auto’s enzo[:]

[:nl]Vandaag hebben ze allemaal een speelgoedautootje gekregen, zowat het topspeelgoed hier in Ethiopië. Met Knex hebben ze zich een heel jaar kunnen bezig houden, het auto-tijdperk is aangebroken. Er was al direct discussie over wie welke kreeg. En autootjes werden direct gewisseld, gewild of ongewild. De wet van de sterkste zeker… Ze kunnen zo schattig zijn!

Gisteren (zoals elke week) hebben ze ‘art-class’ gehad. Ik denk dat het een docent aan de universiteit is, die in zijn vrije tijd wat teken- en knutsellessen komt geven. Ze hebben bloemen gemaakt.

Het gaat zo z’n gewone gangetje hier. Het is nu weekend en dat betekent twee dagen geen rust. Zelfs als ik dit nu aan het typen ben zijn er drie met hun autootjes over mijn rug aan het razen terwijl er nog ééntje op mijn schoot zit.

Het amhaars alfabet leren zit er vandaag niet in vrees ik.

Groetjes,

J.[:]

Posted in Updates