Menu Sluiten

[:nl]Inzamelactie[:]

[:nl]De komende maanden gaan er enkele Belgen naar Ethiopië. Met een aantal kunnen we een pakketje meegeven. Daarom doen we weer een kleine inzamelactie!

Als je kinderkleren te veel hebt en ze zijn nog van goeie kwaliteit, willen wij die altijd ophalen. Klein speelgoed is ook geweldig, en nodig. Het andere zijn schoenen. Die kan je echt niet van goeie kwaliteit vinden in Ethiopië. De meeste kindjes zijn tussen de 6 en 10 jaar.

We zijn ook op zoek naar een beetje keukenmateriaal. Ik ben zelf geen kenner, maar we zoeken nog wel dingen als een hele grote pot, pollepel,… In een groot formaat kan je daar enkel importeren, zo’n dingen maken ze niet.

Heb je iets? Laat het gerust weten.

heel veel liefs, en dat 2011 nog mooier mag worden dan 2010.

Johan[:]

Posted in Updates