Menu Sluiten

[:nl]Eerste update![:]

[:nl]Alles loopt hier lekker.

Er zijn nu 15 kinderen tussen 3 en 10 jaar. Ze zijn allemaal gezond en wel. De Kleinste gaat nog niet naar school, maar kijkt er wel naar uit omdat de rest er echt graag naartoe gaat. We krijgen ook veel hulp van enkele jongeren, die vroeger ook op straat leefden. Zij helpen met koken, de was, ze passen op de kindjes en voeren kleine herstelwerkjes uit. Ze beseffen goed hoe hun leven veranderd is.

Achter het huis is er op dit moment een Australier een afdak aan het bouwen zodat de kindjes ook buiten kunnen eten en zelfs in het regenseizoen kunnen buiten spelen. Elke dag komt er een geweldige leerkracht de kindjes een beetje helpen met hun huiswerk. Er zijn ook Italianen die de kinderen leren tekenen voor een later project, maar daar horen jullie later meer over. We houden jullie via deze website (thanks arne) op de hoogte.

Veel groetjes van de twee achterblijvers in Awassa.

Hanne en Johan[:]

Posted in Updates